Reizigersadvisering & Vaccinatiecentrum Woerden

Bij een bezoek aan het buitenland, vooral in niet-westerse landen kan er sprake zijn van een toegenomen risico op gezondheidsproblemen.
In tropische of sub-tropische gebieden komen infectieziekten voor die in Nederland niet of nauwelijks voorkomen.
Slechte sanitaire voorzieningen en algemene hygiene, minder toegankelijke gezondheidsvoorzieningen, andere klimaatomstandigheden en toegenomen risicovol gedrag van reizigers dragen bij tot een verhoogde kans op ziekte en gezondheidsproblemen.
Naast het verstrekken van vaccinaties en instructies voor malariaprofylaxe is het geven van goede voorlichting aan reizigers een belangrijke taak van ons Reizigersadvisering & Vaccinatiecentrum.

Wij helpen u graag met een Snel & Goed advies op maat.

Het Reizigersadvisering & Vaccinatiecentrum Woerden is lid van het
Landelijk Coordinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) en is een
officieel geregistreerd Gele koorts centrum.


Lokatie:
Zorgpassage 15 van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden.

 ist2_12108777-travel-concept

Op tijd laten vaccineren
Sommige vaccinaties geven alleen een effectieve bescherming als u deze een bepaalde periode voor uw reis krijgt. Dit hangt af van het soort vaccinatie, uw leeftijd, welke vaccinaties u al gehad heeft, welke reis u gaat maken en hoe lang u wegblijft. Afhankelijk van de manier van reizen zijn de sanitaire voorzieningen en de hygiëne vaak slechter dan in Nederland. Ook bevat in veel landen het drinkwater bacteriën die we in Nederland niet kennen en komen er exotische insecten voor.
 
Met een vaccinatie of malariatabletten kunt u zich tegen deze risico's beschermen. Daarnaast is het belangrijk dat u voldoende geïnformeerd bent wat u wel en niet kunt doen. Laat u dus enkele weken voor aanvang van uw reis door een van onze professionals adviseren. U krijgt een deskundig en persoonlijk advies dat op uw reisdoel en verblijfsduur is afgestemd
.
 
Anti-malariatabletten
Bij Reizigersadvisering & Vaccinatiecentrum Woerden geven wij een advies over de voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen tegen malaria.
Het recept voor anti-malaria wordt in tegenstelling tot andere Travel Clinics direct uitgeschreven en kan direct na het spreekuur worden opgehaald bij de 24 uurs Zuwe Apotheek.

 
Nu een afspraak maken
Maak nu direct een afspraak voor uw reisadvies en vaccinatie, of bel direct 06-24823350
 
Tarieven vaccinaties
Kijk hier voor de tarieven van de vaccinatiesDe meeste verzekeraars vergoeden in de aanvullende polissen (een deel) van de vaccinaties. Kijk in uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw  zorgverzekeraar. Op onze prijstlijst staat een overzicht van vergoedingen per zorgverzekeraar.

 
Identificatie verplicht!
Met ingang van 1 juni 2009 bent u verplicht zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs zoals een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs ofvreemdelingendocument mee!
Een en ander geldt ook voor uw kinderen. U kunt voor hen ook eventueel hun zorgpas meenemen.

Zoeken op Vaccinatiecentrumwoerden
Loading